Yhteystiedot

raija_kemiläinen.jpgRaija Kemiläinen
raija.kemilainen @leaderpoint.fi
+358 40 766 8667
tuomas_kemilainen.jpgTuomas Kemiläinen
tuomas.kemilainen @leaderpoint.fi
+358 40 721 5645
Leader Point Oy
Jollaksentie 39
00850 Helsinki

Leadership is not something you do to people, it's something you do with them!

Kokemus- ja osaamistausta

Uskon, että tuloksellisin yhteistyö asiakkaan kanssa on aina vahvasti sitoutunutta molemminpuolista kumppanuutta, ei pelkkiä irrallisia projekteja.

Raija Kemiläinen

Minulla on noin 20 vuoden kokemus johtajuuden tunnistamisesta ja kehittämisestä johtoryhmä- ja hallitustasolla. Muutosprosessien ja muutosjohtajien tukeminen on jokapäiväistä työtäni.

Johtajuusarviot, johtoryhmätyön kehittämisprojektit, Management Auditit, hallitusarvioinnit, hallitustyön kehittäminen sekä johtajien sparraaminen/coachaaminen ja tukeminen ovat olennaisinta osaamisaluettani.

Syksyllä 2008 tein työelämäni rohkeimman ja samalla parhaan päätöksen; Perustin johtajuuden tunnistamiseen ja kehittämiseen keskittyvän yrityksen, Leader Point Oy:n.

Ennen omaa yritystä minulle kertyi yli 10 vuoden kokemus johtajuuden arvioinnista ja kehittämisestä seniori- ja executive-konsulttina Mercuri Urvalissa.

Ennen konsulttiuraa olen ollut johtotehtävissä laidasta laitaan aina Säästöpankkiryhmän kehittämispainotteisesta kustannuspäällikön tehtävästä Vihreä Lanka Oy:n tiukasti saneeraavaan toimitusjohtajuuteen. Koulutukseltani olen sekä opettaja että MBA/Hanken. MBA-lopputyöni tein erään konsernin parhaasta johtajuudesta.

INSEADissa, Ranskassa opiskelin syvällisesti johtajuutta ja muutoksen johtamista   1,5 vuoden Consulting and Coaching for Change –ohjelmassa, josta valmistuin ensimmäisenä suomalaisena kesäkuussa 2009. Koulutuksemme johtaja Manfred Kets de Vries on 10/2009 valittu; 'One of the most influential business thinkers of 2009!' Katso: http://www.thinkers50.com/profile/45/2009

Perusarvojani ovat välittäminen, luotettavuus, sitoutuminen ja suoruus. Aito, luottamuksellinen kumppanuus, jossa kumpikin osapuoli sekä antaa että saa, on kaiken työskentelyni lähtökohtana. Tämä voi tarkoittaa asiakkaan tiukkaakin haastamista ja ajatusten kyseenalaistamista, aina kuitenkin arvostavasti ja lämpimästi.

Intensiivisen, usein liiallisenkin työn teon sekä erittäin tärkeän perheeni lisäksi sydämeni sykkii vahvasti noin 10 vuotta sitten perustetulle Naisten Pankille, jonka perustajajäsen olen. Katso lisää Naisten Pankista www.naistenpankki.fi

Olen myös Suomen Mentorit ry:n perustajajäsen ja monivuotinen hallituksen puheenjohtaja. Nykyään en enää ole mukana yhdistyksen operatiivisessa toiminnassa, mutta jatkan Advisory Boardin ja Future Work Boardin jäsenenä, ja tietysti mentorina. Suomen Mentorit tukee korkeakoulutettujen nuorten taivalta opiskelumaailmasta työelämään. Jo lähes 2 000 nuorta on saanut mentorin kauttamme. Kaikki mentorimme sekä boardien ja hallituksen jäsenet toimivat ilman palkkioita.

Katso: www.suomenmentorit.fi. Tule sinäkin mukaan!

Ranskassa on tärkeä ja rakas sielunmaisemani.

Tuomas Kemiläinen

Minulla on monipuolinen kokemus vaativista johto- ja asiantuntijatason rekrytoinneista ja valinnoista. Teen paljon myös suorahakuja sekä suoran ja julkisen haun yhdistelmiä. Rekrytointikokemusta minulla on useilta eri toimialoilta mediasta elintarviketeollisuuteen. 

Olen valmistunut Sibelius Akatemiasta musiikkikasvatuksen maisteriksi. Minulla on lisäksi BCI:n Business Coach -sertifiointi sekä henkilöarviointiin tarvittava CEB:n SHL Talent Measurement -sertifikaatti.

Pedagoginen, kasvatustieteellinen ja luova yliopistokoulutukseni tuo rekrytointitoimeksiantoihin uutta, raikasta näkökulmaa ja 'twistiä', mikä on sekä asiakkaiden että kandidaattien näkökulmasta ensiarvoisen tärkeää.

Olen työskennellyt yliopisto-opiskelujen ajan turvallisuusalan esimiestehtävissä tiimien vetäjänä. Esimiestyöstä, ihmisten kanssa työskentelystä ja vaativien tilanteiden selvittämisestä pidin todella paljon.  

Olen tehnyt 2,5-vuotiaasta lähtien musiikkia laidasta laitaan. Musiikki ja erityisesti rumpujen soittaminen on intohimoni. Niinpä vapaa-aikani kuluukin joko treenikämpällä eri kokoonpanoissa rumpuja paukuttaen tai Grex Musicuksessa laulaen. Olen Grex Musicus -kuoron hallituksen puheenjohtaja.                            Katso: www.grexmusicus.fi